Visita de Jaume Giró, exconseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya a Cassà de la Selva

El dijous dia 16 de març vam rebre la visita de Jaume Giró, exconseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Durant la visita, Giró ha destacat la importancia dels valors que han fet de Catalunya el que és: el treball, la constància i l’esforç com a base del caràcter que ens han de permetre la plena sobirania.

En aquest visita Giró ha pogut conèixer de primera mà diferentes empreses de la comarca: Tecnical de Campllong (dedicada a la fabricació de maquinària pel sector alimentari) i Eurofirms Group de Cassà de la Selva (empresa del sector dels recursos humans amb forta presència internacional).

Posteriorment s’ha celebrat un dinar de treball amb els caps de llista de diferents municipis de la comarca del Gironès a un dels restaurant del municipi.
Durant aquest dinar, els diferents assistents han coincidit amb la importància de simplificar els tràmits burocràtics que han de fer les empreses per poder desenvolupar les seves activitats i de la importància d’aconseguir regulacions que tinguin en compte el dia a día de l’empresa per facilitar-ne el compliment.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close