Robert Mundet

Cap de llista de Junts per Cassà

Per què em presento?

Tinc 52 anys, casat i amb dos fills. Llicenciat en Filologia Catalana. Alcalde de Cassà, en la legislatura 2019-2023, i conseller comarcal des del 2013. Tècnic comercial en impressió digital i arts gràfiques. 

Pels que no em coneixeu em defineixo com una persona propera, oberta, pragmàtica, accessible i amb força experiència en la política municipal del nostre poble. Col·laboro i participo en diferents entitats perquè crec en el dinamisme d’aquestes per cohesionar la nostra societat i reforçar la idea de pertinença a la vila que t’ha vist néixer. 

He tingut sempre una porta oberta al diàleg i a buscar punts d’entesa. Sóc dels que treballo planificant i consultant els temes abans de prendre alguna decisió. Tinc clar que estem fent un servei i estem gestionant el municipi que ens pertany a tots. Hem de buscar totes les complicitats possibles per avançar, tan les que surtin del poble com les que surtin amb els pobles veïns. Valoro els problemes amb esperit crític i em carrego d’autoexigència per solucionar-los.

Encapçalar una candidatura sempre és un repte personal que implica dedicació, seny, coherència i treball en equip. La feina feta fins ara ha estat molta i la il·lusió i ganes de continuar hi són. El compromís que vaig agafar el primer dia és ben ferm i el mantindré fins el final. Encapçalo una llista transversal, oberta de mires i amb un pes important de joves, que té com a objectiu millorar el present i deixar un bon llegat per al futur. Volem continuar el projecte que vam començar el 2019 i donar-li un impuls ambiciós. Tenim molts reptes i els hem de poder donar resposta.

Hem demostrat que actuem amb claredat i transparència. I així hem de continuar. Les decisions que prendrem han de ser el màxim consensuades i planificades. Anem de cares i actuem amb responsabilitat i rigor.

Formo part d’un bon equip. Les persones que m’acompanyen són cassanenques i cassanencs que volen treballar pel poble per aconseguir més qualitat de vida, tenir més oportunitats i on tothom s’hi trobi ben integrat. Les diferents trajectòries personals seran molt vàlides per treballar amb perspectiva i amb coneixement. 

Hem de plantejar com ha de ser el poble d’aquí 15 o 30 anys. Hem de posar unes bones bases per preveure necessitats i resoldre mancances. La millora dels serveis, la cura de les instal·lacions, les inversions en eficiència energètica i en protecció del medi ambient han de ser una prioritat, com també treballar per resoldre la manca d’habitatge pels joves i l’atenció a la gent gran. Les persones i el seu benestar han de continuar sent la nostra prioritat.

Hem de ser ambiciosos en els reptes i serens alhora de prendre decisions. Posarem en marxa la recollida porta a porta dels residus; invertirem en la millora del subministrament d’aigua, del clavegueram i de la il·luminació; millorarem els equipaments municipals; cuidarem la gent dels veïnats; potenciarem la promoció econòmica; apostarem per resoldre les mancances d’habitatge; farem costat a totes les entitats; etc. Reptes que s’han de convertir en fets.

Vivim en un poble on el dinamisme ha estat sempre present. Tenim un teixit associatiu de diversa índole molt actiu i tenim una diversitat d’empreses que ens generen molts llocs de treball, als quals hem de continuar donant tot el suport. Entitats i empresa són riquesa. Estem ben situats geogràficament per crear oportunitats de negoci i de vida, i com no, tenim un paisatge que ens envolta que enllaça la plana i les Gavarres per promocionar. Per tot això volem ser un referent a les comarques gironines. Volem un poble actiu i viu.

Treballarem perquè els serveis que rebem siguin cada dia millors i més eficients. Necessitem, com no pot ser d’altra manera, el vostre suport nt per fer-ho possible. Junts millor!

Estem tots a la vostra disposició. 

Vols parlar amb mi? juntspercassa@gmail.com

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close