Robert Mundet

Cap de llista de Junts per Cassà

Per què em presento?

No vull repetir els tòpics que tothom diu en aquestes ocasions per què són massa sentits però si que hi ha unes idees que m’han fet agafar aquest repte altra vegada amb moltes ganes. 

La primera és pel resultat de fa tres anys. Vam treure 1793 vots. 5 menys que esquerra. 5 vots que els donaven una regidoria més i per tant la majoria absoluta. El resultat va ser tan ajustat que no puc, ni podem, considerar-lo una derrota. Tècnicament no guanyes però tampoc et sents refusat. Tens la meitat dels electors que t’han recolzat i això és un gran motiu per continuar. I a aquests electors, mentre ha avançant la legislatura estic segur que s’hi ha anat sumant més gent. A tots ells moltes gràcies altra vegada per la seva confiança, espero que no us hàgim defraudat en les nostres decisions i la feina feta al llarg d’aquesta legislatura.

La nostra feina no s’ha basat en fer una oposició destructiva, ni tenir un comportament extravagant i mal educat. Ja he dit moltes vegades que no volíem ser el barrufet rondinaire, aquell que no li agrada, ni li va bé res. No va amb nosaltres. Al contrari, hem col·laborat en tot el que se’ns ha demanat i proposat i hem aportat tot el que hem cregut per millorar les propostes. Hem fet i continuarem fent una oposició constructiva i assenyada.

Per això he pres la determinació d’encapçalar un nou projecte pel poble de Cassà i per això us demano el vostre suport. Molts ja em coneixeu. Els que no, us demano la vostra confiança per poder canviar a millor. No puc prometre allò que no puc complir però sí que podem fer les coses amb més seny, més perspectiva i amb maneres de fer més properes.

Us animo a participar-hi. Els reptes grans necessiten molta gent. I gent d’arreu. La voluntat de sumar que hi va haver en les últimes eleccions amb Junts per Catalunya és una voluntat real i que hem de continuar donant-li vida. Hem de ser capaços d’eixamplar les voluntats per presentar un projecte seriós, realista i amb perspectiva de futur, tan a nivell local com de Catalunya. Tinc clar i no vull enganyar ningú que no serà fàcil, per què mai ho és. Però ens ho passarem bé i serà molt satisfactori. Ni jo ni els que m’acompanyin anem a passar l’estona, anem a millorar el present per gaudir d’un futur millor.

Espero que, un cop celebrades les eleccions municipals, ens puguem arremangar i posar en pràctica tot allò pel qual hem suat tants esforços. Moltes gràcies per la vostra confiança!

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close