Presentació de Robert Mundet com a cap de llista

El 25 de febrer Robert Mundet va presentar-se com a cap de llista per Junts a les eleccions municipals de Cassà de la Seva del proper dia 28 de maig.

L’acte, que va omplir l’auditori de la Sala Galà, va contar amb l’obertura per part de Gemma Geis, candidata a l’alcaldia per Junts a Girona i exconsellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Geis va destacar que un polític ha de dir i fer allò que depèn d’ell, però que “si hi ha una cosa que agrada als de Junts és treballar per allò que vol molta gent de Catalunya” i que això depèn de “fer pinya i prioritzar el país per davant del partit”.

Per la seva banda, Mundet va agrair el suport durant aquest quatre anys a les persones que han format part del Govern Municipal, en una legislatura “que ha estat extremadament complexa, però que hi hem adapts gràcies a dos valors molt importants: responsabilitat i compromís”.

No obstant, ha reconegut que “queda feina per fer, hi ha hagut moment en els que no hem estat capaços de donar resposta amb els tempos que tocava i ens hem de disculpar per això.”
Finalment ha destacat ha destacat les principals accions de govern, la col.laboracio amb altres entitats supramunicipals i les polítiques desenvolupades a cadascuna de les àrees com a targeta de presentació per a optar a l’alcaldia de nou.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close