290.000€ per a reactivar l’economia municipal

 

En el Ple del mes de juliol s’han aprovat les bases per a subvencions destinades a empreses i treballadors.

Les ajudes es repartiran en tres blocs:

  • Fins a 500€ per a les empreses que s’han vist obligades a tancar per la pandèmia.
  • Fins a 200€ pels treballadors que han perdut la feina o han patit un ERTO.
  • Campanya de vals de compra que s’entregaran a totes les llars de Cassà per fer compres en botigues del poble adscrites a la campanya.

Un cop aprovades pel Ple municipal, les bases restaran a consulta pública segons els terminis legals requerits. Un cop hagi passat aquest temps d’exposició pública i s’hagin resolt les possibles alegacions, s’informarà de quin és el procediment per demanar-les i dels passos a seguir.

Aquesta iniciativa és fruit del treball portat a terme en la detecció de necessitats durant la pandèmia per part de l’equip de govern, que va donar lloc a un primer document de treball que contemplava 90 possibles ajudes, entre les quals s’incloïen aquestes tres.

Posteriorment, aquestes mesures es van consensuar amb les diferentes forces polítiques amb representació municipal per poder portar-les al ple d’aquest mes de juliol.

Des de Junts per Cassà estem especialment satisfets per haver assolit aquest acord. Considerem que són ajudes que arribaran, d’una forma o altra, a tothom qui visqui a Cassà i que per tant contribuiran a la millora econòmica del municipi. Som conscients que no solucionaran tots els problemes, però des de Junts per Cassà creiem que davant una situació com la viscuda és imprescindible que l’Ajuntament estigui al costat de tots els cassanencs i cassanenques. 

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close