Presentació de les candidatures de Junts per la demarcació de Girona

Durant el matí del dia 7 d’abril, ha tingut lloc l’acte de presentació de les candidatures de Junts per Catalunya de la demarcació de Girona per a les elecciones del 28 d’abril (Congrés i Senat) i per a les eleccions del 26 de maig (Municipals i Europees).

En l’acte, Laura Borràs ha defensat que la independència és l’únic projecte que garanteix el progrés de Catalunya i que ha de permetre al país deixar de dependre dels “pedaços de Madrid”. Per això, ha assegurat que Junts per Catalunya serà “la força que treballarà perquè no torni a passar mai més que la veu i les necessitats de Catalunya siguin silenciades”. 

En la mateixa línia, el president Carles Puigdemont ha ressaltat el caràcter modernitzador del projecte independentista i ha assegurat que “no es pot garantir el progrés dels ciutadans des de la comoditat de la política de sempre”. Per això, ha defensat Junts per Catalunya com la força que entén la política “feta de baix cap a dalt, amb més generositat que arrogància, que aspira a representar les il·lusions de la gent”. 

En l’acte també hi ha intervingut Jaume-Alonso Cuevillas, i Jami Matamala, candidats de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat per Girona. 

Jaume Alonso Cuevillas ha denunciat la judicialització de la política per part de l’Estat i ha defensat que el conflicte Catalunya-Espanya només es pot solucionar des de la política. Per això, Cuevillas ha afirmat que Junts per Catalunya anirà a Madrid per “trencar el bloqueig permanent del bloc del 155”. 

Jami Matamala, des de la Casa de la República, ha agraït el suport rebut al llarg d’aquests mesos i ha assegurat que Junts per Catalunya portarà al Senat “la veu de l’exili i de la dignitat davant de la repressió”.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close