Junts per Cassà presentarà la seva llista el proper dimecres 17 d’abril

El proper dimecres 17 d’abril, a les 20:00h a la Sala Galà, es celebrarà l’acte de presentació de la llista de Junts per Cassà.

L’acte contarà amb la presència del Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, que oferirà una xerrada sobre la República Digital.

En aquesta conferència, el conseller Puigneró exposarà els objectius del Govern en matèria digital i la forma d’implementar la república digital catalana al dia a dia dels ciutadans i de la Administració Pública.

Implementar les polítiques digitals és un dels grans objectius del nostre programa de cara a la pròxima legislatura. Volem que s’assoleixi un alt nivell d’eficiència pel que fa a la comunicació entre ciutadà i Administració Pública, facilitant el procés i, a la vegada, aprofitar les noves tecnologies per millorar certs serveis, com la recollida d’escombraries o la seguretat.

Al final de l’acte Robert Mundet, cap de llista de la candidatura, anunciarà els integrants de l’equip de Junts per Cassà que es presentaran a les pròximes eleccions municipals amb la voluntat de que hi hagi un canvi a l’Ajuntament.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close