S’aprova la llista de Junts per Cassà per les properes eleccions municipals

Aquest dimarts, a l’Espai Jove l’Escorxador, ha tingut lloc l’assemblea oberta a simpatitzants de Junts per Catalunya per aprovar la llista de Junts per Cassà per les properes eleccions municipals del 26 de maig i exposar les línies generals del programa.

En aquesta assemblea també s’ha presentat la web del grup: www.juntspercassa.com que servirà de punt de trobada de la informació referent a la candidatura, l’equip i el programa.

En aquesta assemblea, Robert Mundet ha explicat que sota el lema Junts fem poble, junts fem país, s’ha aconseguit aglutinar persones amb “diverses sensibilitats i experiències, amb les quals treballarem per aconseguir un canvi en el govern municipal. Un canvi que Cassà necessita ja que la manera de treballar que hem vist en aquests quatre anys no és gens satisfactòria”.

La llista, que incorpora moltes cares noves respecte a fa 4 anys, té la presència de més dones que homes, fent efectiva la igualtat entre sexes.

També s’han donat a conèixer els tres eixos del programa: LA QUALITAT DELS SERVEIS HA DE SER QUALITAT DE VIDA; UN POBLE AMB OPORTUNITATS I FUTUR; i, JUNTS FEM PAÍS.

I de manera més concreta, Mundet ha exposat que si obté el suport del poble per governar, es marca com a objectius:

  • La racionalització dels impostos per adequar-los a les necessitats dels cassanencs i cassanenques.
  • Aplicar un projecte Smart Town al conjunt de l’Ajuntament per agilitzar les accions que es porten a terme i millorar l’eficiència
  • Aplicar les TIC (tecnologies de la informació i de la comunicació) al conjunt de les polítiques municipals amb l’objectiu final d’assolir una millora en la qualitat de vida.

Des de Junts per Cassà es vol fer un especial agraiment a tothom qui ha col·laborat en la realització del programa a través de l’enquesta preparada a aquest fi. Les més de 208 respostes obtingudes han estat la base de treball per al desenvolupament d’aquest programa que ben aviat donarem a conèixer.

De a mateixa manera, a les pròximes setmanes donarem a conèixer els noms dels integrants de la candidatura i l’ordre de la llista en un acte públic i obert a tothom.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close