Presentació de les candidatures de Junts per Catalunya

Robert Mundet, candidat a l’Alcaldia de Cassà de la Selva, amb Jaume Alonso-Cuevillas, candidat al Congrés per la demarcació de Girona, a l’acte de presentació de candidatures de Junts per Catalunya.

El dissabte 30 de març, el nostre candidat Robert Mundet va assistir a l’acte de presentació de candidatures de Junts per Catalunya per a les properes eleccions espanyoles del 28-A i les municipals i europees del 26-M a la plaça de la Concòrdia de Barcelona. L’acte va comptar amb la participació de candidats i candidates d’arreu de Catalunya i amb el president Carles Puigdemont des de Waterloo. El president Puigdemont ha assegurat que en aquestes eleccions “la veu lliure i potent dels nostres companys a la presó i l’exili servirà per defensar que Catalunya no es rendeix ni renuncia a res” i ha apuntat que els comicis serviran per fer sentir la veu “serena però insubornable que Catalunya ha emprès un camí de no retorn i una marxa cap a la República”.

Acompanyat del conseller i candidat al Senat per Barcelona, Lluís Puig, i el candidat al Senat per Girona, Josep Maria Matamala, Puigdemont ha assegurat que “hem vingut a no rendir-nos i a defensar els drets fonamentals de tots nosaltres”. En aquest sentit, ha apel·lat el ‘tripartit del 155’ i els ha instat a abandonar el “bloqueig, la repressió i l’amenaça. Aquest és el missatge que els hem de traslladar el proper 28-A i 26-M”. “La principal eina de bloqueig és l’estat espanyol: bloqueja la democràcia, les nostres institucions i la llibertat dels nostres amics i companys presos i exiliats”, ha sentenciat finalment 

També han intervingut en l’acte el candidat número u per Girona al Congrés, Jaume Alonso-Cuevillas, que ha defensat que “cal tenyir de groc Catalunya, Madrid i Europa, hem de demostrar que som una majoria solida i creixent”. En aquesta línia, en clau més territorial, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que es presenta a la reelecció de la capital gironina, ha defensat que “el nostre principal objectiu és l’assoliment de la República catalana, i al territori no és incompatible treballar en la construcció de les ciutats republicanes amb la creació d’igualtat d’oportunitats i la projecció de les persones més vulnerables”.


A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close