Cassà revalida el segell infoparticipa

Cassà de la Selva ha aconseguit per quart any consecutiu el segell infoparticipa. 

Però, què és el segell infoparticipa? Es tracta d’un informe el·laborat per la Universitat Autònoma de Barcelona (més concretament el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural) que analitza la presencia o absencia de 52 indicadors en les pàgines web dels Ajuntaments catalans. Aquests indicadors es poden consultar a traves d’aquest link.

Els indicadors van encaminats a determinar la quantitat i qualitat de la informació mostrada a la web de l’Ajuntament i es prenen com un indicador de la transparència.

No obstant, la participació en aquest programa no és nova d’aquesta legislatura, i ja en la anterior legislatura (amb l’Equip de Govern de Convergència) s’havia portat a terme el gruix de la tasca per complir els indicadors requerits, passant d’una puntuacio del 29,27% el 15 de març de 2013, a un 90,24% el 22 de maig de 2015. 

Durant aquesta legislatura s’ha incrementat en 9,74% el compliment dels requisits i s’ha mantingut al llarg d’aquests quatre anys. 

Evolució dels resultats en el segell infoparticipa en les diferentes edicions. En els útims anys s’ha estat capaç de complementar la feina feta al llarg de la legislatura 2011-2015, en la que CiU va obtenir un increment de compliment

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close