Debat electoral de Ràdio Cassà

Aquest dimecres ha tingut lloc el debat electoral de les eleccions municipals. El nostre candidat, Robert Mundet, ha defensat el programa electoral que ha preparat la candidatura de Junts per Cassà amb l’objectiu d’implantar una nova manera de fer a l’Ajuntament.

Mundet ha manifestat que aquests últims quatre anys d’oposició han col·laborat amb el Govern de l’Ajuntament en tot allò que els hi han deixat. El fet que hi hagi hagut una majoria absoluta ha provocat que en moltes ocasions no s’hagi tingut en compte la veu de la oposició, tot i representar gairebé la meitat del poble.

De cara a les pròximes eleccions, Mundet creu que s’ha fet un projecte realista tant amb les possibilitats del poble, com amb les seves necessitats. També ha parlat de la transversalitat de la candidatura, amb gent que prové de diferents sectors del poble i sense carnet de partit.

Entrant als diferents blocs que s’han debatut, en matèria d’urbanisme el candidat de Junts per Cassà ha manifestat la falta de manteniment de la via pública, tant al nucli urbà com als veïnats.

Pel que fa als serveis a les persones, Mundet ha recordat que la gestió de la Residència Geriàtrica s’hauria pogut fer molt millor per part de l’Ajuntament. En aquesta matèria, des de Junts per Cassà es proposa millorar els serveis oferts, millorar la qualitat de vida dels residents i les condicions laborals dels treballadors perquè la Residència sigui una opció atractiva pels professionals.

També s’ha parlat de cultura i esports. Pel que fa al primer tema, Mundet proposa fer una millor programació i que sigui coordinada amb les entitats. Pel que fa als esports, es vol posar fil a l’agulla a obres necessàries a la zona esportiva, com la climatització dels pavellons i la col·locació de gespa artificial a l’actual camp de sorra.

Pel que fa a la promoció econòmica, Mundet ha destacat el paper del gestor de negocis, que vol que sigui la figura que faci reviure el Polígon Industrial de Cassà. A la vegada, en matèria d’impostos, ha recalcat que s’estan pagant impostos molt elevats, en comparació amb pobles veïns. Per això, proposa rebaixar l’IBI.

Com a gran projecte de futur, Mundet vol potenciar la tecnologia amb la creació d’apps per connectar els cassanencs i cassanenques amb un clic.

Davant la pregunta sobre possibles pactes post- electorals, Robert Mundet ha dit que si te la possibilitat de formar govern, la seva obligació serà de parlar i escoltar a tothom.

Finalment, Mundet ha demanat que els cassanencs li donin confiança i votin Junts per Cassà. A la vegada, també ha demanat el vot pel President Carles Puigdemont a les europees. Per la seva dignitat i perquè no es rendeix mai.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close