Visita de l’Honorable Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón

La Consellera ha visitat el poble de Cassà per donar suport a la candidatura de Junts per Cassà i conéixer de més a prop el món del suro.

Aquest dimecres la Honorable Consellera Maria Àngels Chacón ha visitat el poble per reunir-se amb els membres de la candidatura de Junts per Cassà, encapçalada per Robert Mundet.


Aquesta trobada ha servit per parlar de la situació empresarial del poble en general i, sobretot, de la situació del sector surer. Per conèixer millor l’estat en que es troba, la Consellera Chacón ha visitat la fàbrica de Parramon Exportap S.L. Allà ha pogut veure de primera mà el procés d’elaboració de taps de suro.


Seguidament, la Consellera ha aprofitat per reunir-se amb empresaris cassanencs del sector, tot degustant productes locals i de proximitat, i s’ha compromès a col·laborar estretament amb els industrials surers per ajudar-los a fer més competitius.

A la vegada, ha manifestat que té la intenció de mantenir un contacte més freqüent per saber les demandes que puguin sorgir en cada moment.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close