Qui som


En les passades eleccions al Parlament de Catalunya, es va presentar una nova plataforma, sorgida a partir de diferents àmbits de la societat civil catalana i liderada pel President Carles Puigdemont.

La voluntat d’aleshores era guanyar les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017 i restituir el govern legítim, destituït pels partits polítics que van aplicar sense contemplacions l’article 155 de la Constitució.

En aquella candidatura es va aconseguir interpretar i entendre un desig generalitzat dins de l’independentisme: la unitat de la societat civil davant dels interessos partidistes. Es va formar una llista plena d’independents, transversal, amb gent provinent d’entitats civils, socials, esportives i polítics de diferent procedència. Persones que van decidir emprendre aquest repte perquè entenien que no era moment de partits sinó de país. Era moment de sumar, d’estar units i d’aglutinar. La resposta que va tenir a les urnes va ser sorprenent, tenint en compte el poc temps amb el qual es va formar.

A Cassà de la Selva, la candidatura de Junts per Catalunya va guanyar les eleccions àmpliament. Senyal inequívoca que una part molt important del poble compartia el projecte i va entendre el perquè de la creació d’aquella llista.
Amb el mateix esperit d’integrar la diversitat d’opinions s’estan preparant llistes a la majoria de pobles de Catalunya. A casa nostra, la candidatura Junts per Cassà serà qui reculli aquesta diversitat i aquesta empenta per tirar endavant el poble. Tenim un projecte de poble que ha crescut a partir de diferents sensibilitats i discutit amb molt de seny. Els cassanencs i cassanenques han de ser els principals protagonistes. Us convidem a participar-hi per “fer poble”.
El compromís que vam agafar el 2015 i el resultat que vam obtenir, la feina feta amb tots els companys regidors i les ganes de lluitar per donar un tomb a la política municipal és la millor carta de presentació.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close