Presentació del programa de Junts per Cassà

Junts per Cassà vam presentar el dissabte a les 12.00h del migdia el nostre programa electoral per a la legislatura 2023-2027.


En una Sala Galà plena a pesar de la pluja, es van desgranar els diferents punt del programa, un programa que, segons el nostre cap de llista, Robert Mundet, “parteix i té en compte la situació actual del municipi i l’entorn en el que estem, fugint de propostes generalistes i entrant en propostes realistes i factibles, fruit de l’experiència de govern i del coneixement profund del municipi”.


El programa fuig de la clàssica divisió temàtica per regidories o àrees d’un ajuntament i s’articula al voltant de raons i motius per portar a terme diferents accions al municipi.
Durant l’acte es va destacar el fet de que és un programa que ha de servir per aconseguir quelcom que fa 20 anys que no passa: “que un alcalde revalidi l’alcaldia de Cassà de la Seva”.
En l’acte van intervenir-hi diferents membres de la llista que van exposar les accions que formaven part de cadascun dels blocs del programa.


Des de Junts per Cassà farem arribar en breu el programa a totes les cases, mentrestant podeu consultar-lo clicant aquí.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close